VLOER- & TEGELWERKEN

TOTAALSERVICE VOOR UW BINNENVLOER

Of het nu gaat om uw nieuwbouwwoning of renovatiewerken, een nieuwe tegelvloer tilt uw woning meteen naar een hoger niveau. Voor welke stijl u ook gaat, wij beschikken over de juiste technische knowhow om uw binnenvloer perfect af te werken. Bovendien kunt u ook op ons rekenen voor de vloerisolatie en chape.

WANDTEGELS MET STIJL

Naast het plaatsen van vloertegels voor binnen en buiten, staan we eveneens in voor een vakkundige plaatsing van wandtegels. Uw badkamer of keuken een nieuwe look aanmeten? Met nieuwe wandtegels bekomt u meteen een stijlvol effect. We voorzien u graag van deskundig advies omtrent de meest geschikte wandtegels voor uw ruimte.

TERRASSEN EN OPRITTEN

Op zoek naar de perfecte vloer voor buiten? Dankzij onze jarenlange expertise in vloer- en klinkerwerken plaatsen wij het terras of de oprit van uw wens. Hiervoor bieden we trouwens een heel ruime service, want ook de bijhorende grondwerken verzorgen wij op een uiterst vakkundige manier. Wenst u meer informatie over uw geplande vloerwerken of een vrijblijvende offerte op maat? Neem vandaag nog even contact met ons op.