Renovatiewerken door een expert in het vak

Op zoek naar een betrouwbare bouwpartner voor uw renovatie? Reken op Algemene renovatiewerken Kristof Laforce voor uw renovatiewerken in regio Hoegaarden in Vlaams-Brabant.

Renovatiewerken van A tot Z

Ons bedrijf levert al meer dan 10 jaar een onberispelijke service voor allerlei bouwwerken, van nieuwbouwwoningen tot renovatieprojecten. Bovendien is het bij ons mogelijk om uw huis zowel aan de buitenkant alsook aan de binnenzijde te renoveren. Om de duurzaamheid van uw gerenoveerde woning te garanderen, werken we steeds met kwaliteitsmateriaal van hoogwaardige merken. Het materiaal van uw wens kan aangeschaft worden via onze leverancier, of indien u dit wenst, werken wij met uw eigen materiaal. Bij ons is alles bespreekbaar.

Oplossing op maat

Van totaalrenovaties en verbouwingen tot het renoveren van enkele ruimtes van uw woning, wij bieden u telkens een oplossing op maat. Van metselwerken, vloer- en tegelwerken tot de volledige afwerking volgens uw stijl, wij nemen het allemaal voor onze rekening. Bovendien zijn wij één aanspreekpunt gedurende het hele project. Zo bent u steeds zeker van een vlotte en transparante service. Wilt u graag meer informatie over onze dienstverlening voor renovatiewerken of een vrijblijvende offerte? Neem dan zeker even contact met ons op. We helpen u graag verder.